Библиотека към Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 17 резултата

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 641.5
Ф2П/64/С67
Каталог "Книги" | Книги
Национални кухни и традиции в храненето
(2005)
Ч. 1
Йорданка Алексиева; Стамен Стамов
Ф2П/64/B93
Каталог "Книги" | Книги
Bulgarian cuisine
(2003)
Ф2П/64/S75
Каталог "Книги" | Книги
Soups
Simple and delicious easy-to-make recipes (2002)
Ф2П/64/Б93
Каталог "Книги" | Книги
Съкровищница с класически готварски рецепти
(2000)
Джон Бътлър
У/64/Б37
Каталог "Книги" | Книги
Оригинална гъбена кухня
(1999)
Данчо Бенев
Ф2П/64/Т53
Каталог "Книги" | Книги
Технология на кулинарната продукция
За техникумите по обществено хранене (2002)
Ч. 1
Недялка Краевска; Георги Сомов
Ф2П/64/Т53
Каталог "Книги" | Книги
Технология на кулинарната продукция
За техникумите по обществено хранене (2002)
Ч. 2
Стамен Стамов; Недялка Краевска
Ф2П/64/К93
Каталог "Книги" | Книги
Кулинарни шедьоври и коктейли
Книга за всеки дом (2000)
ЦБ/УЛ36/Б37
Каталог "Книги" | Книги
Оригинална гъбена кухня
(10 х 15 + 15 рецепти + определител на гъбите) (1999)
Данчо Бенев
Ф2П/64/С51
Каталог "Книги" | Книги
Технология на кулинарната продукция
За СПТУ по обществено хранене (1997)
Т. 2
Христо Юруков; Славка Стоилова; Георги Сомов
Ф2П/64/У77
Каталог "Книги" | Книги
Странджанска кухня
202 рецепти (1992)
Румяна Урумова
П/УЛ36/И52
Каталог "Книги" | Книги
Бит, традиции и кулинарно изкуство
Учебни записки (1996)
Катя Илиева
Ф2П/64/С51
Каталог "Книги" | Книги
Технология на кулинарната продукция
Учебник (1990)
Ч. 2
Христо Юруков; Славка Стоилова; Георги Сомов
Ф2У/64/Т53
Каталог "Книги" | Книги
Технология на кулинарната продукция
(1986)
Г. Сомов
Ф2У/64/С51
Каталог "Книги" | Книги
Технология на храната
(1982)
Ч. 1
Христо Юруков; Славка Стоилова; Георги Сомов
П/УЛ36/С51
Каталог "Книги" | Книги
Технология на храната
Учебник за средните професионално - технически училища (1978)
Христо Юруков; Славка Стоилова; Георги Сомов
П/64/П32
Каталог "Книги" | Книги
Основи на технологията на приготвяне храната на болния
В светлината на съвременните схващания на диетотерапията (1950)
Л. Певзнер